Schapenkaas gerijpt met truffel - Gepasteuriseerde schapenkaas gerijpt met truffel
Gepasteuriseerde schapenmelk, zwarte truffelpasta (Champignonpaddenstoelen (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis en verwante groep), zonnebloemolie, zwarte truffel (Tuber Aestivum Vitt), zout, peper, suiker, bouillonkorrels (zeezout, gistextract, bruine suiker, specerijextract, gekarameliseerde suiker, maltodextrine, palmvet, kurkuma), dextrose, aardappelzetmeel, gistextract, specerijen (ui, nootmuskaat, knoflook en kurkuma, tomatenpoeder), zwarte truffel, smaakversterker, zuurgeregulator (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur), zout, calciumchloride, stremsel, melkferment, conserveermiddelen: lysozym (afgeleid van ei), Natamycine op de korst.
Smaak: Intens
Aroma: Kenmerkend voor schapenkaas met het aroma van truffel.
Kleur: Lichtgeel met zwarte aderen van truffelpasta.
Consistentie: Hard
Verwijder de kaaskorst voor consumptie.